logo

Woonhuis Bemelen

Opdrachtgever: Particulier
Locatie: Bemelen
Status: Opgeleverd
Jaar: 2018

De bestaande woning is gebouwd in de jaren ’70 van de vorige eeuw. De nieuwe eigenaren wilden graag een grote open leefruimte met veel tuin contact. Een nieuwe aanbouw met eiken puien en terras met louvredak maken dit mogelijk. In de open plattegrond zijn het XL-keukenblok en een houthaard de blikvangers.
Om aan de huidige isolatienorm te voldoen is het gehele gebouw van buiten geïsoleerd en voorzien van een lariks gevelbekleding. In het kader van gezond bouwen is de woning verder voorzien van vloerverwarming , de wanden zijn geschilderd met leemverf en het nieuwe plat dak is bedekt met een sedumdak.


Foto van de bouw in de jaren ’70 van de vorige eeuw.


Foto van de bestaande situatie.


Datum: december 06, 2018